Länsförsäkringar gruppförsäkring

För gruppföreträdare – Länsförsäkringar

För dig med gruppförsäkring. Här finns information för dig som har eller har haft en gruppförsäkring, dig som är gruppföreträdare eller har tillhört ett …

Som gruppföreträdare är det din uppgift att anmäla nya försäkringstagare i företaget. Här får du all information du behöver för att underlätta ditt arbete.

Vad som ingår med personförsäkringar – Länsförsäkringar

Ett gruppavtal mellan Länsförsäkringar och din arbetsgivare innebär att du får ett förmånligt erbjudande på grundpaketet med personförsäkringar. Livförsäkring.

Grundpaket med personförsäkringar som består av liv- sjuk- och olycksfallsförsäkringar. Läs mer om vad dem olika försäkringarna innebär för dig.

Villkor och förköpsinformation – minst 10 anställda

Länsförsäkringar finns nära dig och erbjuder bank- och försäkringstjänster för privatpersoner, företag och lantbrukare.

Länsförsäkringar finns nära dig och erbjuder bank- och försäkringstjänster för privatpersoner, företag och lantbrukare

Olycksfallsförsäkring och sjukförsäkring – Länsförsäkringar

Olycksfallsförsäkring & sjukförsäkring – Trygghet för dig och din familj. Försäkringarna är utan självrisk och gäller dygnet runt. Se pris & ansök direkt.

Livförsäkring företag – Länsförsäkringar

Vår grupplivförsäkring kan tecknas av dig som anställd i ett företag med gruppavtal hos oss på Länsförsäkringar eller för dig som anställd i ett företag med …

Livförsäkringen ger dig och dina medarbetare möjlighet att försäkra en ekonomisk trygghet om olyckan skulle vara framme. Kontakta oss så berättar vi mer.

Sjukvårdsförsäkring för företag – snabb vård – Länsförsäkringar

Vår sjukvårdsförsäkring ger er snabb tillgång till rätt vård, rehabilitering efter långvarig sjukskrivning samt hälsofrämjande tjänster för att förhindra …

Vår sjukvårdsförsäkring ger er snabb tillgång till rätt vård, rehabilitering efter långvarig sjukskrivning samt hälsofrämjande tjänster för att förhindra sjukdom. För dig som inte haft vår sjukvårdsförsäkring tidigare erbjuder vi 20 procent rabatt det första året.

Personförsäkring företag – – Länsförsäkringar

Personförsäkring företag – – Länsförsäkringar

Vi erbjuder gruppförsäkringar för dig och dina anställda som hjälper till om någon skulle drabbas av en olycka, sjukdom eller i värsta fall, gå bort.

Försäkringar för dig och dina medarbetare.

Sjukförsäkring för företag – Länsförsäkringar

Sjukförsäkring för företag

Vår sjukförsäkring är en gruppförsäkring och grundar sig på ett gruppavtal mellan företaget du äger eller arbetar på, och oss.

Vår sjukförsäkring för företag ger skydd för bland annat inkomstbortfall om du eller någon av dina anställda blir sjuk.

Livförsäkring – Ekonomisk trygghet för familjen

Livförsäkring – Ekonomisk trygghet för familjen – Länsförsäkringar

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser. Välj länsförsäkringsbolag nära dig. Välj, Bergslagen, Blekinge, Dalarna …

Med vår livförsäkring får din familj ekonomisk trygghet om du skulle gå bort i förtid. Extra tryggt för dig med barn och bolån.

Villkor och förköpsinformation – 1 till 9 anställda

Villkor och förköpsinformation – 1 till 9 anställda

Länsförsäkringar finns nära dig och erbjuder bank- och försäkringstjänster för privatpersoner … Gruppförsäkring för små företag och lantbruksföretag (pdf) …

Länsförsäkringar finns nära dig och erbjuder bank- och försäkringstjänster för privatpersoner, företag och lantbrukare

Keywords: länsförsäkringar gruppförsäkring, gruppförsäkring länsförsäkringar